32 - 40 uur

€ 3.600 - € 4.100 bruto p/m

Utrecht, Nederland + 1

Utrecht, Nederland

Utrecht-zuid, Nederland

Full Stack Developer

hero-image
Wat we vragen

3+ jaar ervaring met ontwikkelen van API's

Affiniteit met cloud native oplossingen

Gestructureerd en detailgericht

Wat we aanbieden

Salaris tot €4.100

Veel ruimte voor ontwikkeling

Werkplek in Utrecht

Wat je gaat doen
50% Bijdragen aan de Codebase

Ter ontwikkeling van de matchlab tooling


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Full Stack Developer (1 FTE). Hou je van Typescript en vind je het gaaf om in node.js of vue3 te coden? Wil je graag aan alle facetten van onze producten werken? En werk je graag in een agile team? Lees dan snel verder!


Over matchlab & het team

Matchlab helpt bedrijven met hun recruitment en HR-vraagstukken. Wij bieden ondersteunende services voor alle stappen in de ‘candidate journey’, van eerste kennismaking tot indiensttreding. 


Als Full Stack Developer kom je ons team verder versterken. Ons team helpt bedrijven zichzelf te promoten onder de juiste kandidaat-doelgroepen door innovatie software te bouwen. Je werkt samen o.a. met andere Developers, UX/UI Designers Digital Marketeers, Content Specialisten, een Customer Succes Manager, een Marketing-Coördinator en Digital Consultants. In je rol zal je meegroeien met de services die wij aan onze klanten aanbieden.


Bij matchlab vinden we kwaliteit en eigenaarschap nemen over je werk erg belangrijk. Daar zijn we ook trots op! Ons team is hecht, hard werkend, eerlijk en houdt ook van gezelligheid. We hebben grote ambities om samen te groeien en zoeken dit ook in onze toekomstige collega.


Over deze functie

Je gaat bijdragen aan de codebase van de belangrijkste tool van matchlab. Dé applicatie die bedrijven en kandidaten gaat samenbrengen. Daarnaast creëer jenieuwe functionaliteiten voor onze WerkenBij-websites die we als SaaS-oplossing aanbieden aan onze klanten. Je krijgt hierin veel ruimte en autonomie. Onze stack bestaat voornamelijk uit typescript met Node (Nest.js) als API en Vue3 (Nuxt) als SSR frontend. Daarnaast hebben we onze infrastructuur op AWS ingericht en is volledig als infrastructure-as-code (CDK) opgebouwd. Onze CICD pipelines werken met github actions. 


Daarvoor heb jij nodig

We zoeken iemand die ervaring heeft met het bouwen van web-api's in Node. Jij kan zelfstandig met intelligente en elegante oplossingen komen voor de complexe problemen die wij momenteel aangaan. We focussen op een juiste samenstelling en samenwerking van het team, en daarom vragen we ook om goede communicatievaardigheden.

 • 3+ jaar ervaring met het ontwikkelen van APIs
 • Mogelijkheid bij te springen in onze vue front-end
 • Affiniteit met cloud native oplossingen en CICD pipelines
 • Goede communicatie-skills
 • Een proactieve mindset
 • Gestructureerd en detailgericht


Wat krijg je?

 • Marktconform salaris afgestemd op jouw niveau (indicatie €3.600 - €4100)
 • De ruimte om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied d.m.v. opleidingen & cursussen
 • Informele werksfeer met veel oog voor werk- en privé balans
 • De mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor (Utrecht) te werken
 • Dagelijks een verzorgde lunch op kantoor
 • Gratis sporten (padellen of in onze privégym)
 • Vrijmibo’s (soms ook op woensdag of donderdag, omdat het kan) en leuke teamuitjes
 • En natuurlijk reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een laptop, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.


Let’s go?!

Wil jij jouw talent in gaan zetten om werkgeversmerken écht tot bloei te laten komen? Wil jij je verder ontwikkelen als expert in jouw vakgebied en ga je samen met ons de wereld van (Digital) Talent Acquisition veroveren? Dan maken we graag snel kennis met je!


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over MatchLab

Het bedrijfsprofiel van MatchLab

 

Waarom we doen wat we doen

In juli 2019 is matchlab ontstaan uit de overtuiging dat de manier waarop werkgevers personeel vinden, en individuen op zoek gaan naar werk anno nu écht beter kan en moet. Een mismatch heeft zo veel negatieve impact op zowel werkgever als werknemer. Dat resulteert in versplide tijd, geld en energie.

 

Powered by matchlab

Wij stellen werkgevers in staat om zélf de beste mensen voor zich te winnen. Matchlab geeft aantrekkingskracht. We maken verbinding in een digitale wereld door onze kennis van tech en tools met gevoel voor prikkels en psychologie te combineren. We kijken naar wat organisaties en teams écht nodig hebben en hoe ze dit het beste kunnen bereiken. Onze oplossingen komen soms uit onverwachte hoek. Want hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe breder onze blik.

 

Flexibel Werken

maar dan écht

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan uitvoeren, op een manier die voor jou prettig is. Dat betekent voor ons flexibiliteit in uren (’s avonds of in het weekend werken is net zo prima als ma-vr 9 ‘till 5), flexibiliteit in thuiswerken (we zien je graag ‘in het echt’ maar snappen ook dat je soms liever of beter vanuit huis kan werken) en flexibiliteit in vanuit welk land je werkt (wil je al werkend op rondreis of gewoon even een weekje in het buitenland vertoeven, doen wij daar niet moeilijk over).

 

Work/Play/Enjoy

Together @ The Office

Bij matchlab zorgen we graag goed voor onszelf. Daarom vind je in het matchlab kantoor allerlei verschillende typen (ergonomische) werkplekken, een luxe uitgeruste Gameroom (met o.a. F1 racesimulator PS5 en bordspelletjes), hebben we een eigen Gym en kan je 2x per maand mee gaan Padellen. Daarnaast kan je iedere dag relaxed uitgebreid lunchen op kantoor en houden we ook wel van lekkere (al dan niet alcoholvrije) biertjes en wijntjes. Een borrelhapje zeggen we dan ook geen nee tegen.

profile-picture
Marco Bijl

Recruiter

Vragen?