Dit is werken bij matchlab:

Samen creëren, groeien en plezier hebben.

Kom bij ons werken
hero-image
image

Waarom we doen wat we doen

In juli 2019 is matchlab ontstaan uit de overtuiging dat de manier waarop werkgevers personeel vinden, en individuen op zoek gaan naar werk anno nu écht beter kan en moet. Een mismatch heeft zo veel negatieve impact op zowel werkgever als werknemer. Dat resulteert in versplide tijd, geld en energie.

image

Powered by matchlab

Wij stellen werkgevers in staat om zélf de beste mensen voor zich te winnen. Matchlab geeft aantrekkingskracht. We maken verbinding in een digitale wereld door onze kennis van tech en tools met gevoel voor prikkels en psychologie te combineren. We kijken naar wat organisaties en teams écht nodig hebben en hoe ze dit het beste kunnen bereiken. Onze oplossingen komen soms uit onverwachte hoek. Want hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe breder onze blik.

image

Flexibel Werken

maar dan écht

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan uitvoeren, op een manier die voor jou prettig is. Dat betekent voor ons flexibiliteit in uren (’s avonds of in het weekend werken is net zo prima als ma-vr 9 ‘till 5), flexibiliteit in thuiswerken (we zien je graag ‘in het echt’ maar snappen ook dat je soms liever of beter vanuit huis kan werken) en flexibiliteit in vanuit welk land je werkt (wil je al werkend op rondreis of gewoon even een weekje in het buitenland vertoeven, doen wij daar niet moeilijk over).

image

Work/Play/Enjoy

Together @ The Office

Bij matchlab zorgen we graag goed voor onszelf. Daarom vind je in het matchlab kantoor allerlei verschillende typen (ergonomische) werkplekken, een luxe uitgeruste Gameroom (met o.a. F1 racesimulator PS5 en bordspelletjes), hebben we een eigen Gym en kan je 2x per maand mee gaan Padellen. Daarnaast kan je iedere dag relaxed uitgebreid lunchen op kantoor en houden we ook wel van lekkere (al dan niet alcoholvrije) biertjes en wijntjes. Een borrelhapje zeggen we dan ook geen nee tegen.

image

Ambitieus Ondernemerschap

mede mogelijk gemaakt door jou

Matchlab heeft ambitieuze organisatiedoelen en gemotiveerde collega’s die dit samen waarmaken. We hebben hiervoor verschillende soorten kennis, kunde en expertises nodig waarmee we onze krachten kunnen bundelen. Maar ook hebben we jouw inspraak en bijdrage nodig, en die waarderen we enorm. Door onze groei komt er steeds meer ruimte voor nieuwe rollen en functies, die we graag op basis van de doelen en ambities van zowel matchlab als de individuele medewerkers invullen.

Culturele waarden

De waarden binnen de harde kern van matchlab

image

Veilig & Open

Iedereen kan écht zichzelf zijn en alles is bespreekbaar. We zijn transparant in wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat doen.

image

Teamwork

We bundelen onze kennis en krachten om samen te groeien en tot de beste resultaten te komen.

image

Ownership

We zijn trots op wat we maken en bereiken. Iedereen heeft daar zijn eigen rol en verantwoordelijkheden in.

image

Creatieve vrijheid

We waarderen de input en ideeën van iedere collega, en daarom krijg je de ruimte om deze uit te werken en vorm te geven.

image

Goal-Oriented

Matchlab heeft duidelijke doelen, op korte en lange termijn. Samen werken we met het hele team hier naartoe en dat geeft energie!

image

Onderscheidend innovatief

We dagen onszelf uit om voorop te lopen in ons vakgebied door middel van innovatieve oplossingen en producten.

Perks & Benefits

Perks & Benefits

Perks & Benefits

image

Werken bij matchlab?

Samen creëren, groeien en plezier hebben. Dat is werken bij matchlab. Ons team bestaat uit Digital Marketeers, Content Specialisten, Customer Succes Managers, Marketing-Coördinators, UX/UI Designers, Developers en Digital Consultants. Bij matchlab vinden we kwaliteit en eigenaarschap nemen over je werk erg belangrijk. Daar zijn we ook trots op! Ons team is hecht, hard werkend, eerlijk en houdt ook van gezelligheid. We hebben grote ambities om samen te groeien en zoeken dit ook in onze toekomstige collega’s.

 

Wil jij jouw talent inzetten om werkgeversmerken écht tot bloei te laten komen? Wil jij je verder ontwikkelen als expert in jouw vakgebied en verover je samen met ons de wereld van (Digital) Talent Acquisition? Dan maken we graag snel kennis met je!

Solliciteer nu!