32 - 40 uur

€ 2.500 - € 4.000 bruto p/m

Utrecht, Nederland

Digital (Recruitment) Marketeer

hero-image
Wat we vragen

HBO diploma en werkniveau

3+ jaar werkervaring in online marketing

Analyse en rapportagevaardigheden

Ervaring met div. Admanagers en Analyticstools

Wat we aanbieden

Passend salaris €2.500 - €4.000

Ruimte en begeleiding t.b.v. jouw ontwikkeling

Werkplek in Utrecht

Gratis lunchen op kantoor

In-office Gameroom + borrels

Wat je gaat doen
60% Advertentiecampagnes maken, monitoren en optimaliseren

Recruitmentmarketing-campagnes van onze klanten vanaf scratch opzetten en beheren.


Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een medior Digital Recruitment Marketeer. Ben jij een hands-on marketeer die zich graag bezighoudt met strategie én een strakke uitvoering? Wil je graag cross-channel campagnes realiseren voor verschillende organisaties en heb je gevoel voor Employer Branding? Lees dan snel verder!


Over matchlab & het team

Matchlab helpt bedrijven met hun recruitment en HR-vraagstukken. Wij bieden ondersteunende services voor alle stappen in de ‘candidate journey’, van eerste kennismaking tot indiensttreding.


Als Digital (Recruitment) Marketeer kom je ons Marketing-team verder versterken. Ons team helpt bedrijven zichzelf te promoten onder de juiste kandidaat-doelgroepen met persoonlijke Werken-Bij-websites en digitale marketingcampagnes. Je werkt samen o.a. met andere Digital Marketeers, Content Specialisten, een Customer Succes Manager, een Marketing-Coördinator, UX/UI Designers, Developers en Digital Consultants. In je rol zal je meegroeien met de services die wij aan onze klanten aanbieden.


Bij matchlab vinden we kwaliteit en eigenaarschap nemen over je werk erg belangrijk. Daar zijn we ook trots op! Ons team is hecht, hard werkend, eerlijk en houdt ook van gezelligheid. We hebben grote ambities om samen te groeien en zoeken dit ook in onze toekomstige collega.


Over deze functie

In deze functie ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het beheren, inrichten, monitoren en optimaliseren van diverse online recruitment campagnes voor onze klanten. Je analyseert de resultaten en deelt deze met klant en ons team.


Je gebruikt je creativiteit om mee te denken in de mogelijkheden voor de vraagstukken van onze klanten en voor het bedenken van aansprekende en wervende campagnes. Dit doe je samen met de Digital Consultant, Customer Succes Manager en evt. andere Marketeers. Daarnaast gebruik je je analytische, gestructureerde kant om het overzicht en voortgang te bewaken.


Daarvoor heb jij nodig

 • HBO diploma in de richting van bijvoorbeeld Communicatie / Marketing / Journalistiek / Commerciële economie
 • 3+ jaar werkervaring in online marketing
 • Inlevingsvermogen in verschillende organisaties en hun doelgroepen
 • Communicatief vaardig (m.n. in geschrift)
 • Analyse- en rapportagevaardigheden
 • Gestructureerd en detailgericht
 • Ervaring met (enkele van) de volgende programma’s: Facebook Adsmanager, Google Adsmanager, LinkedIn Adsmanager, Google Analytics, Wordpress of gelijkwaardig CMS.


Nice to haves

 • Affiniteit/ervaring met recruitment marketing en employer branding
 • Ervaring in het werken voor verschillende merken (bijv. bureauzijde)
 • Affiniteit of ervaring met de Techniek- en/of IT branche
 • Werkervaring in start-/scale-ups


Wat krijg je?

 • Marktconform salaris afgestemd op jouw niveau (indicatie €2.500 - €4.000 o.b.v. fulltime)
 • De ruimte om je te ontwikkelen naar professional in jouw vakgebied d.m.v. opleidingen & cursussen
 • Informele werksfeer met veel oog voor werk- en privé balans
 • De mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor (Utrecht) te werken
 • Dagelijks een verzorgde lunch op kantoor
 • Gratis sporten (padellen of in onze privégym)
 • Vrijmibo’s (soms ook op woensdag of donderdag, omdat het kan) en leuke teamuitjes
 • En natuurlijk reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een laptop, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.


Let’s go?!

Wil jij jouw talent in gaan zetten om werkgeversmerken écht tot bloei te laten komen? Wil jij je verder ontwikkelen als expert in jouw vakgebied en ga je samen met ons de wereld van (Digital) Talent Acquisition veroveren? Dan maken we graag snel kennis met je!


Reis afstand

Mijn postcode

Vervoersmiddel

Over MatchLab

Het bedrijfsprofiel van MatchLab

 

Waarom we doen wat we doen

In juli 2019 is matchlab ontstaan uit de overtuiging dat de manier waarop werkgevers personeel vinden, en individuen op zoek gaan naar werk anno nu écht beter kan en moet. Een mismatch heeft zo veel negatieve impact op zowel werkgever als werknemer. Dat resulteert in versplide tijd, geld en energie.

 

Powered by matchlab

Wij stellen werkgevers in staat om zélf de beste mensen voor zich te winnen. Matchlab geeft aantrekkingskracht. We maken verbinding in een digitale wereld door onze kennis van tech en tools met gevoel voor prikkels en psychologie te combineren. We kijken naar wat organisaties en teams écht nodig hebben en hoe ze dit het beste kunnen bereiken. Onze oplossingen komen soms uit onverwachte hoek. Want hoe krapper de arbeidsmarkt, hoe breder onze blik.

 

Flexibel Werken

maar dan écht

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed kan uitvoeren, op een manier die voor jou prettig is. Dat betekent voor ons flexibiliteit in uren (’s avonds of in het weekend werken is net zo prima als ma-vr 9 ‘till 5), flexibiliteit in thuiswerken (we zien je graag ‘in het echt’ maar snappen ook dat je soms liever of beter vanuit huis kan werken) en flexibiliteit in vanuit welk land je werkt (wil je al werkend op rondreis of gewoon even een weekje in het buitenland vertoeven, doen wij daar niet moeilijk over).

 

Work/Play/Enjoy

Together @ The Office

Bij matchlab zorgen we graag goed voor onszelf. Daarom vind je in het matchlab kantoor allerlei verschillende typen (ergonomische) werkplekken, een luxe uitgeruste Gameroom (met o.a. F1 racesimulator PS5 en bordspelletjes), hebben we een eigen Gym en kan je 2x per maand mee gaan Padellen. Daarnaast kan je iedere dag relaxed uitgebreid lunchen op kantoor en houden we ook wel van lekkere (al dan niet alcoholvrije) biertjes en wijntjes. Een borrelhapje zeggen we dan ook geen nee tegen.

Amy Van de schraaff

Recruiter

Vragen?